تاریخ انتشار : شنبه 18 شهریور 1402 - 16:15
40 بازدید
کد خبر : 208299

پیشرفت ۸۸ درصدی آبرسانی تالوار به همدان

پیشرفت ۸۸ درصدی آبرسانی تالوار به همدان

به گزارش ایلنا از همدان، رضا اخلاص مند در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: آبرسانی از تالوار در ۱۷ سال گذشته پیشرفت ۳۲ درصد داشته و در دولت سیزدهم به ۸۸ درصد رسیده است به عبارتی این پروژه در ۱۷ ماه اخیر با ۵۶ درصد پیشرفت فیزیکی همراه بوده است. وی افزود: آبرسانی

پیشرفت ۸۸ درصدی آبرسانی تالوار به همدان

به گزارش ایلنا از همدان، رضا اخلاص مند در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: آبرسانی از تالوار در ۱۷ سال گذشته پیشرفت ۳۲ درصد داشته و در دولت سیزدهم به ۸۸ درصد رسیده است به عبارتی این پروژه در ۱۷ ماه اخیر با ۵۶ درصد پیشرفت فیزیکی همراه بوده است.

وی افزود: آبرسانی از تالوار مهم ترین پروژه آبرسانی همدان است که کل خط انتقال ۱۴۸ کیلومتر آن صد درصد اجرایی و لوله گذاری انجام شده همچنین خط بای پس آن نیز تکمیل شده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه در مسیر خط انتقال آب تالوار به همدان سه ایستگاه پمپاژ آب ایجاد شده است، بیان کرد: در حال حاضر ایستگاه اول و دوم این خط پیشرفت ۹۰ درصدی و ایستگاه سوم نیز پیشرفت بالای ۸۰ درصد دارد.

اخلاص مند ادامه داد: مجموع ارتفاع ایستگاه‌های پمپاژ آب ایجاد شده ۵۷۶ متر است به طوریکه ارتفاع ایستگاه اول و دوم ۲۲۰ متر و ایستگاه سوم ۱۳۶ متر است.

وی عنوان کرد: پمپ‌ها و تابلو برق ایستگاه‌ها نصب شده و تنها یک سری محوطه سازی باقی مانده که اگر اعتبارات به موقع اعلام شود به طور کامل انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان با بیان اینکه از هزار و ۱۱۸ میلیارد اعتبار تالوار در سال ۱۴۰۰ حدود ۸۸۶ میلیارد تومان آن تخصیص و هزینه شده است.

اخلاص مند افزود: برای تکمیل پروژه آبرسانی از تالوار در حال حاضر هزار و ۹۸۶ میلیارد اعتبار نیاز است که در صورت تزریق شدن پروژه فوق صددرصد پیشرفت فیزیکی خواهد داشت.

 تصفیه خانه مهاجران چشم انتظار هزار و ۱۶۰ میلیارد تومان اعتبار

وی در خصوص آخرین وضعیت تصفیه خانه مهاجران نیز بیان کرد: برای استفاده از ظرفیت نهایی آب در تصفیه خانه مهاجران به دستگاه اوزون زنی و محوطه سازی نیاز داریم که حدود هزار و ۱۱۶۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

این مقام مسئول اذعان کرد: در حال حاضر ۹۰۰ تا ۹۵۰ لیتر آب در ثانیه توسط تصفیه خانه مهاجران تصفیه می شود که اگر اعتبار مورد نظر تزریق شود امکان بهره برداری از هزار و ۸۰۰ لیتر آب در پاییز امسال محقق می‌شود.

وی در بخش دیگر از سخنان خود، عنوان کرد: با تزریق آب ژاول آرسنیک و کلرزنی این امکان ایجاد می‌شود که آرسنیک در آب تالوار را به حد صفر برسانیم ولو اینکه در آبی که در حال حاضر تحویل شبکه توزیع استان شده هم سالم و استاندارد است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه امسال آورده سد اکباتان ۱۸.۹ میلیون متر مکعب گزارش شده است، گفت: ذخیره کنونی سد اکباتان ۶/۵ میلیون مترمکعب است.

اخلاص مند افزود: آورده سد اکباتان در سال گذشته ۱۹.۶ میلیون مترمکعب بود که امسال روند کاهشی داشته با این حال با مدیریت مصرف و تامین آب صورت گرفته در استان همدان مشکل آب نداشتیم.

وی همچنین در خصوص وضعیت میانگین بارش‌های استان نیز گفت: امسال بارش ها در همدان ۲۵ درصد نسبت به کوتاه مدت با ۲۸۹ میلی متر بارندگی افزایش داشته اما نسبت به بلند مدت ۱۶ درصد کاهش یافته است.

اخلاص مند عنوان کرد: استان همدان در سه حوزه آبریز قرار دارد که ۵۵ درصد فلات مرکزی، ۳۴ درصد کرده و ۱۱ درصد در سفید رود بزرگ است.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان همدان در خصوص تعریض رودخانه های استان همدان نیز بیان کرد: در استان ما ۱۵۰۰ کیلومتر رودخانه وجود دارد که در حال حاضر ۶۰۰ کیلومتر آن تعیین حریم و تعریض شده است.

اخلاص مند در خصوص تعریض رودخانه گنجنامه نیز گفت: درصورتی‌که کمیسیون ماده ۱۰۰ اعلام نظر کند، بازگشایی و ساماندهی مسیر این رودخانه را انجام خواد شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.